Delivery Information

Wij zijn een professionele specialist voor het leveren van schoenen. Wij streven ernaar om de beste schoenen tegen een relatief lagere prijs te leveren door een langdurige samenwerkingsrelatie rechtstreeks met de fabrikant op te zetten. We beloven dat alle schoenen in onze winkel 100% hoge kwaliteitsgarantie bieden. Wij zijn echte groothandel voor schoenen. Als u in onze online winkel koopt, profiteert u van hoogwaardige kwaliteitsproducten, snelle levering en geweldige klantenservice. We kijken reikhalzend uit naar uw bezoek en uw feedback. Fijne dag!

Ons verhaal

Sinds 2006 is ons bedrijf wereldwijd marktleider in de verkoop van consumentenartikelen met blauw lint. Vanaf het moment dat we deze online winkel hebben opgericht, was onze visie om mensen over de hele wereld in staat te stellen online te kopen en verkopen.

Onze beloften

- Zoek de beste bron van consumptiegoederen en zorg voor de hoogst mogelijke kwaliteit.
- Stroomlijn het aankoop- en betalingsproces en maak het zo eenvoudig mogelijk.
- Lever goederen aan onze klanten over de hele wereld met snelheid en precisie.
- Zorg voor 24 uur klantenondersteuning op weekdagen.

Wie je ook bent en waar je ook bent, we bieden iedereen dezelfde prijs: zo laag mogelijk. Of u nu een groothandel bent die inkomsten wil vergroten, een detailhandelaar die weigert de hoge prijzen in uw land te betalen, of een shopper die de nieuwste producten in handen wil krijgen, wij bieden een snelle service en groothandelsprijzen.

Powered By vijlen1000jaar.nl © 2018